Nyhet: Bag'in för södra regioner

Tips och tricks

Nyhet: Bag'in för södra regioner

Bilderna i denna artikel är tagna av en av våra många nöjda kunder, och publiceras med tillstånd.

Mediterranean Bags är en helt ny kollektion av Bag'ins skapat för att skydda dina utemöbler i ditt fritidshus i Spanien, Turkiet, Grekland eller andra sydliga länder.

I södra områden där solen skiner starkt stora delar av året ställs andra krav på skydd och bevarande av utemöbler än hemma i Norden. Mediterranean Bags är specialdesignade för att tåla solens starka UV-strålar, samt annat som sliter på möblerna – som sand eller insekter.

Det här är Bag'in

Bag’in är en helt unik förvaringslösning för skydd av utemöbler och andra utomhusprodukter. Lösningen består av et heltäckande skydd som skyddar dina möbler både uppifrån och under, så att de bevaras så bra som möjligt när de inte används.

Bag'in är sammansatt av flera smarta komponenter, och tillverkade av ett mycket slitstarkt tyg i vattentäta material. Mediterranean Bags har även extremt hög färgbeständighet och UV-skydd för att stå emot de starka solstrålarna.

Lösningen är tillaget med kraftiga sömmar, en rejäl dragkedja som fäster ovandelen på underdelen samt integrerade remmar för förflyttning och åtdragning. I varje hörn finns integrerade luftkanaler, som säkrar bra luftflöde.

Läs även: Välj Bag'in när du ska täcka över dina utemöbler för vintern

Skyddar och bevarar utemöblerna på semesterhuset

PALMA (str L) gör ett bra jobb med att skydda utemöblerna i Spanien.

Norska Oscar Gilje är mycket nöjd med Bag’ins förvaringslösning. På fritidshuset söder om Alicante utsätts utemöblerna för både sol, smuts, väder och vind.

– Bag'in har löst ett stort problem för oss här nere. Det allra bästa är hur lätt det är att packa in och ut. Det går om fem minuter!

Mediterranean Bags är även designade för att skydda dina utemöbler från sand och insekter.

– Vi har letat efter en produkt för att skydda våra utemöbler här i Spanien från sol, vind, smuts och sand. Här kommer in mycket sand som lägger sig på altanen och sliter på möbler och andra utomhusprodukter, säger Oscar Gilje när han slår in sina utemöbler på sin altan i Orihuela Costa, söder om Alicante.

Bag'in är gjord av ett mjukt material som inte låter när vinden tar i.

– Presenning är inget alternativ här, det ser inte bra ut, och är väldigt bullrigt i vinden. Med Bag’in kan vi förvara våra utemöbler och skydda dem mycket effektivt mot både väder och vind och inte minst sand och smuts. Och det är nästan tyst.

Designad för att förlänga livslängden på dina utemöbler

Mediterranean Bags är utrustade med god ventilation för att förhindra bildandet av kondens och fukt. Ventilationsgallret är speciellt utformat så att sand eller insekter inte kommer in i påsen. Detta förhindrar skador på utemöblerna, så du förlänger dess livslängd och minskar underhållet.

Norrmannen Oscar Gilje är mycket nöjd med lösningen:

– Vi är väldigt nöjda med den här produkten, och vi rekommenderar gärna denna till de som har en lägenhet eller ett hus i Spanien. Det är många som vi som har den här utmaningen och som behöver en så smart förvaringslösning. Väskan är väldigt lätt att packa och du får plats till mycket. Den har väldigt bra kvalitet och det är lätt för oss att både flytta på det och även ta ut möbler när vi behöver använda dem. Det är också lätt att packa upp och tar inte mycket förvaringsutrymme.

– Bag'in har löst ett stort problem för oss här nere. Det allra bästa är hur lätt det är att packa in och ut. Det går om fem minuter! Och det är lätt att ta med sig till Spanien. Den väger cirka 5 kilo och är packad som en sovsäck.

Med Bag’in kan du tryggt lämna ditt fritidshus utan att oroa dig för att utemöblerna ska skadas medan du är hemma i Skandinavien.

– Vi är i Spanien större delen av vintern, och när vi åker hit och hem till Norge på våren lämnar vi alla våra utemöbler i väskan, så att de är skyddade där tills vi kommer ner igen till hösten.

 

våra produkter

Fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.