MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Sekretesspolicy

Kontaktinformation

Om du har frågor eller kommentarer om denna deklaration eller hur vi behandlar personuppgifter kan du kontakta oss på e-post kundcenter@bagin.se eller telefon +47 40 08 08 40

Personuppgiftsansvarig

Verkställande direktören, på GardenStore Int. AB, är ansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Lag om behandling av personuppgifter

Denna integritetspolicy gäller alla användare av vår webbutik och all behandling av personuppgifter som sker i samband med sådan användning.

Deklarationen innehåller information om vad du har rätt till när personuppgifter samlas in från vår webbutik.

Syftet med behandlingen av personuppgifterna

GardenStore Int. AB samlar in och behandlar personuppgifter relaterade till användningen av vår webbutik för följande ändamål och tjänster:

  • När du handlar och betalar i webbutiken
  • Förfrågningar via våra kontaktformulär
  • Anmälan i vår kundklubb

Personuppgifter om dig kommer endast att användas för dessa ändamål. Det är frivilligt för dig att lämna personuppgifter i samband med tjänster i webbutiken och att inhämta samtycke kommer tydligt framgå var det sker. Vi vill uppmärksamma dig på att det är nödvändigt att inhämta viss information för att vi ska kunna behandla din förfrågan eller beställning.

Personuppgifter som behandlas

GardenStore Int. AB samlar in personuppgifter genom handel i webbutiken och genom att använda kontaktformuläret på vår hemsida. Det är frivilligt för de som besöker webbplatsen att lämna personuppgifter i samband med produkter och tjänster som vi tillhandahåller, men viss information kan vara nödvändig för att vi ska kunna behandla din beställning eller förfrågan.

Processer och formulär där vi ber om personuppgifter är:

  • När du handlar och betalar i webbutiken
  • Förfrågningar via våra kontaktformulär
  • Anmälan till nyhetsbrev

Information som samlats in:

  • Namn *
  • E-post *
  • Telefon*
  • Adress*
  • Kreditkortsinformation (Betalning med kort)
  • Personnummer (Betalning med faktura eller delbetalning)
  • Allmän information
  • Fält som krävs för förfrågningar och handel är markerade med en asterisk *

Vem behandlar informationen?

Informationen behandlas av GardenStore Int. AB centralt och görs tillgänglig för den relevanta avdelning som ska utföra förfrågan. Inklusive medarbetare som behöver tillgång till informationen för att utföra jobbet samt extern logistik/lager/frakt.

Betallösningarna i webbutiken tillhandahålls av Klarna och Vipps.
Uppgifter som du lämnar i kassan i samband med handel såsom kortnummer, personnummer och telefonnummer skickas, behandlas direkt på Klarna och Vipps servrar och lagras inte i vårt system.

Hur lagras informationen?

Vi lagrar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och har vid alla tillfällen åtgärder på plats för att säkerställa kraven på sekretess, tillgänglighet och integritet. Dina personuppgifter kommer endast att lagras så länge GardenStore Int. AB har ett nödvändigt behov av detta, och under inga omständigheter längre än vad som följer av den vid var tid gällande lagstiftningen. När GardenStore Int. AB inte längre har ett nödvändigt behov av att lagra personuppgifter kommer uppgifterna att raderas eller anonymiseras.

Rättigheter

Som användare av våra webbplatser har du rätt att kräva tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig och hur de behandlas. Du kan även kräva rättelse, radering och begränsningar i behandlingen av personuppgifter enligt personuppgiftslagen.

Om du anser att vi inte har respekterat dina rättigheter enligt personuppgiftslagen eller på annat sätt har brutit mot lagen, vänligen kontakta oss så snart som möjligt.

Hur raderas informationen?

Information om dig raderas på begäran genom att kontakta oss på kundcenter@bagin.se

Utlämnande av information till tredje part?

Personuppgifterna delas med NTEX AS vid handel i webbutiken. NTEX AS är GardenStore Int. AB leverantör av logistiklösningar för lagring och frakt. Detta är information som namn, adress, e-post och telefonnummer för att kunna behandla beställningar, frakt och skicka spårningsinformation.

Betallösningarna i webbutiken tillhandahålls av Klarna och Vipps.

Information som du lämnar i kassan i samband med handel såsom kortnummer, personnummer och telefonnummer skickas, behandlas direkt på Klarna och Vipps servrar och lagras inte i vårt system.

Cookies

Cookies är små textfiler som våra webbplatser lagrar på din dator, så att vi kan känna igen dig som användare och förse dig med anpassat innehåll och tjänster när du besöker vår webbplats. Informationscookies innehåller inga personuppgifter.

Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies, så att vi kan ge dig en bättre användarupplevelse.

Följande cookies används på webbplatsen:

 

Ändringar i deklarationen

GardenStore Int. AB förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera integritetspolicyn. Alla ändringar är giltiga från det att de publiceras och kommer att inkludera information som samlats in från det datumet. Du kan ta reda på när dessa policyer senast reviderades genom att titta på “Senast uppdaterad” längst ned på den här sidan.

Senast uppdaterad 2023-09-19