MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Om Bag'in

År 2016, när grundaren och hans familj öppnade stugan på Hvaler efter vintern, upptäckte de att det befintliga möbelöverdraget hade blåst bort. Detta ledde till sökandet efter ett bättre alternativ för att skydda utemöblerna under vintern.

Prototyp

DEN FÖRSTA

Efter noggrann marknadsundersökning insåg grundaren att befintliga möbelöverdrag inte var tillräckliga. Detta inspirerade utvecklingen av en unik lösning med tvådelad konstruktion för pålitligt skydd och smarta luftventiler för ventilation. Efter flera prototyper var Bag’in klar 2017.

Blir lanserad

Den första originalen

År 2018 introducerades Bag’in som banbrytande förvaringslösning för utemöbler. Den är vattentät, hållbar och utformad för optimal luftcirkulation. Med en stabil bas och klädlignande överdrag är Bag’in en pålitlig lösning för att skydda utemöbler från väder och vind.

Idag är Bag’in en del av ett större företag, men passionen och omsorgen från grundarens familj finns fortfarande närvarande i varje Bag’in-produkt. Skydda dina utemöbler med Bag’in – en investering i hållbarhet och bekvämlighet.