MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Så packar du in utemöbler i din Bag’in

1. Välj ett lämpligt område utomhus

Välj en dag då det är sol och torrt så att utemöblerna är torra när de plockas undan. Välj ett lämpligt område utomhus där det är terrassgolv i trä eller stenplattor. Placera den inte direkt på gräs eller jord och inte heller direkt under tak där det finns risk för snöras.

2. Lägg ut underdelen först

Lägg ut underdelen och börja med de största möblerna. Om du har en bordsskiva bör inte den ligga vänd mot backen. Låt möblerna som placeras direkt på underdelen stå på sina ben.

3. Stapla möblerna smart och stadigt

För att få plats med mest möjligt gäller det att stapla smart. Testa olika kombinationer. Säkerställ samtidigt att möblerna står stadigt. Eventuella glasplattor bör placeras mellan utemöblerna och helst packas in i en filt för att få extra skydd.

4. Bygg en topp för att förhindra vattenansamling

Använd gärna en burk, blomkruka eller en pall för att bygga upp en topp så att regnvatten naturligt rinner av. Vi rekommenderar att ta bort snö om det samlar sig mycket på toppen av förvaringslösningen om vintern för att undvika att tyngden förstör utemöblerna.

5. Var uppmärksam på vassa kanter

Det kan vara smart att vara två när överdelen läggs på. Var också uppmärksam på vassa kanter så att inte tyget förstörs. Ett tips är att helt enkelt trä en strumpa över vassa bordsben.

6. Sätts ihop med en robust dragkedja

Se till att den röda pilen på överdelen träffar den röda pilen på underdelen innan de kopplas ihop med hjälp av dragkedjan. Lyft upp skyddskanten för att enklare få igen dragkedjan.

7. Se till att luftventilerna får luft

Se till att luftventilerna i varje hörn hänger fritt och att tillräckligt med luft kommer in. Det är viktigt för att luftflödet ska fungera optimalt. Var också uppmärksam på att de inte hänger för mycket ner mot backen utan att tillräckligt med utemöbler finns i bagen så att den släpper in luft naturligt.

8. Säker förvaring under hösten och vintern

Då är förvaringslösningen klar och utemöblerna står tryggt förvarade och hela sattes upp på bara några få minuter. Luftkanalerna ger ett bra luftflöde och stropparna kan användas för att fästa vårt STORM ANCHOR som förhindrar att Bag’in blåser iväg i mycket vind eller storm. Speciellt om du har lätta utemöbler.

9. Förvaring av utomhusdynor

Kontrollera alltid med din leverantör om dina utomhusdynor kan förvaras i utomhustemperatur och att de tål att övervintra utomhus. Du kan förvara utomhusdynor i Bag’in men vi rekommenderar att du kontrollerar om de tål temperatursvängningar, kyla och eventuell kondens.