MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Kondens förekommer naturligt

Fukt och kondens kan skada dina utemöbler – därför är Bag’in designad med ventilationskanaler som säkerställer konstant luftgenomströmning.

I det nordiska klimatet går det inte att undvika att kondens ansamlas när saker förvaras utomhus. Detta beror på både temperaturskiftningar, regn och luftfuktighet. Med Bag’in är det möjligt att begränsa bildandet av kondens, och på så sätt ge dina utemöbler bästa möjliga skydd under vintertid.

Bag’in består av flera smarta komponenter, som tillsammans utgör den kompletta lösningen för förvaring av utemöbler under sommar såväl som vinter. Materialet är noga utvalt och förvaringslösningen är designad med detaljer som ger den unika egenskaper.

Våra möbelskydd är tillverkade av slitstarkt och tåligt tyg, med kraftiga sömmar som gör den väl förstärkt. Produkten har även en robust dragkedja som kopplar samman möbelskyddets över-och undertyg, samt integrerade remmar för att enkelt fästa skyddet och en dragsko för att strama åt tyget. Dessutom finns det luftventiler i varje hörn av Bag’in, samtidigt som botten är ventilerad för att tillåta vattenansamlingar att rinna bort. Eventuell kondens kommer därmed också att försvinna snabbt.

Så eliminerar du kondens

Se till att luftventilerna inte täcks så att de kan göra sitt jobb genom att släppa in och ut luft i möbelskyddet. Det rekommenderas även att placera Bag’in på en plats där luft kan passera naturligt in i underdelen och genom skyddet, helst på en träterrass där det finns mellanrum mellan träplankorna på terrassen.

Om du placerar din Bag’in på asfalt, stenplattor eller på grus blir det svårare att få den naturliga luftgenomströmningen genom botten vilket kan göra att kondens enklare bildas.

Spara pengar och värna om miljön

Genom att ge dina utemöbler det skydd de förtjänar behöver du inte byta ut dem lika ofta. Det är självklart fördelaktigt för miljön, samtidigt som den förlängda livslängden på möblerna kan hjälpa dig att spara pengar.

Är din uteplats utsatt för mycket vind? prova vårt säkringsankare!

Bor du på en plats som kan drabbas av mycket hård vind kan vi rekommendera vårt patenterade säkringsankare. Du kan enkelt fästa det mellan plankorna på terrassen, utan att behöva borra eller göra hål. Säkringsankaret har en rundad utformning så att det inte ska vara smärtsamt att råka trampa på.

Säkringsankaret har fler användningsområden än att hålla din Bag’in på plats. Använd den för att hänga upp blomkrukor i taket, hålla markisen på plats eller fästa hundkopplet i. Det är bara din fantasi som sätter gränser!