MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Så här kopplar du ihop dragkedjorna

Det geniala med Bag’ins lösning är att de övre och nedre delarna fästs ihop med en rejäl dragkedja. Det gör att dina utemöbler skyddas både underifrån och uppifrån.

Kolla vår instruktionsvideo för hur du kopplar ihop dragkedjan när topp och botten är ihopsatta (OBS! Norsk tekst):

Under hösten

Placera den nedre delen (den svarta delen) ner på ytan där du ska ställa upp väskan. Se till att båda glidbitarna är på höger sida av det röda märket som finns på både botten och överdelen. Om en eller båda de glidande delarna är på vänster sida, du måste dra dem båda runt påsen. Så att du sitter med båda sliderna på höger sida. Sedan tar du och kopplar ihop den övre och nedre delen, tar sedan glidbitarna längst till höger och drar runt hela påsen. Lämna den andra bildbiten. Så att du sitter med en glidbit på höger sida och en på vänster sida av det röda märket. Sedan säkrar du genom att koppla karbinhaken på båda gliddelarna så att ingen vind kan öppna väskan.

På våren

Väskan har sedan kopplats in genom vintern. Sedan har du en bild på vänster sida av det röda märket och en på höger sida. Sedan tar du och kopplar bort karbinhaken som båda sliderna är sammankopplade med. Ta sedan glidbiten på vänster sida och dra runt hela påsen så att du sitter med båda glidbitarna på höger sida. Var lite försiktig när du gör det så att reglaget inte fastnar i påsen, Nu har du båda reglagen på höger sida av det röda märket. Sedan skakar man lätt över och nedre delen och sedan separerar man de övre och nedre dellagren. Sedan kan du ta av den övre delen. Häng den gärna på tork innan du packar undan den. Detsamma gör du med underdelen när du tagit utemöblerna. När du gör detta, kontrollera att allt ser bra ut, att inga revor eller hål har uppstått under vintern. Om du skulle ha otur att få en reva eller hål har vi lösningen i vår webbutik.