MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Sju smarta sätt att använda Storm Anchor

STORM ANCHOR är en patenterad lösning som enkelt fästs på din terrass utan att du behöver borra eller göra hål. Ankaret har en rundad form som gör att det knappt sticker ut från terrassen. Den är varken i vägen och riskerar inte heller att skada någon som råkar trampa på den.

Vårt säkringsankare passar även att fästa i de flesta utomhusbord. Du måste ha minst 5 mm mellanrum mellan brädorna, och en maximal tjocklek på 32 mm. Ankaret är perfekt för att säkra Bag’in mot starka vindar och stormar under hösten och vintern, samt för att hålla överdelen på plats om den används som överdrag på sommaren.

Köp Storm Anchor

1. Undvik att markisen slår i vinden

Många av oss har upplevt känslan av att sitta under en filt och titta på en riktigt bra film eller serie, med det störande ljudet från en fladdrande markis i bakgrunden som förstör upplevelsen. Med vårt säkringsankare fäster du enkelt markisens båda yttre delar i ett rep som leder ner till ankaret som fästs mellan terrassbrädorna.

På så vis undviker du att TV:n bländas av ljuset utanför fönstret samtidigt som du slipper störas av en markis som slår i vinden under din filmstund.

2. Upphängning

Oavsett om målet är att dekorera terrassen med blomkrukor eller hänga upp flytvästar som ska vara lättillgängliga på väg ut till båten fungerar säkringsankarna perfekt för upphängning. Vill du inreda altanen med lyktor, ljusslingor eller liknande kan vårt ankare också vara till god hjälp.

3. Lämna hunden utomhus utan att den springer iväg

De flesta hundar uppskattar frisk luft och att leka i gräset. Om du fäster kopplet i ett säkringsankare kan din hund leka ute så länge den vill utan att du behöver oroa dig för om den har hittat ett kryphål i häcken eller lärt sig att hoppa över staketet.

4. Fäst solskyddet

Oavsett om du har små barn som inte ska exponeras för direkt solljus, eller om du vill njuta av middagen i skuggan en varm sommardag, kan solskyddet eller parasollen fästas med säkringsankaret.

5. Stötta upp partytältet

Samla vänner och grannar för fest på altanen och imponera med kvarterets stabilaste partytält – även när vinden viner!

6. Använd som tvättlina

Om du fäster två av säkringsankarna med lagom mellanrum har du helt plötsligt en fullt fungerande tvättlina, där kläderna snabbt torkar i sommarsolen.

7. Håll skidor och stavar på plats

Med samma teknik som för den tidigare nämnda tvättlinan kan du enkelt hålla skidor, stavar och andra liknande vinterföremål på plats – för att spara plats – under sommarmånaderna.