MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Bag’in förlänger stugsäsongen

Trött på att bära in alla utemöbler i stugan när sommarsäsongen är över?

Misströsta inte! Världens bästa skydd för utemöbler är här! Med vår smarta förvaringslösning kan du packa ihop alla utemöbler utomhus, och förvara dem där de står. Det besparar dig mycket onödigt bärande och inte minst sparar du mycket utrymme inne i stugan. Det gör att du kan fortsätta använda stugan, även under övriga årstider. 

Nu slipper du bära in alla utemöbler i stugan

De flesta sommarstugor har begränsat förvaringsutrymme inuti, och det är inte idealiskt när hela stugan är fylld med utemöbler och dynor. Det brukar tyvärr bli resultatet av att sommaren är över och alla utomhusprylar ska förvaras någonstans under hösten och vintern.

När hösten kommer och stugan ska stängas för sommarsäsongen används stugan väldigt ofta som förråd för utemöbler och dynor.

Frigör utrymme och undvik onödigt bärande

Vårt smarta överdrag för utemöbler är din allra bästa vän när du ska packa ihop möblerna på terrassen eller uteplatsen. Bag’in gör det enkelt för dig, och på bara några minuter är allt ihoppackat och säkert förvarat till nästa gång ni kommer tillbaka.

Med rätt möbelskydd värnar du om utemöblernas livslängd och du kan fortsatt förvara dem utomhus med gott samvete. Med vår smarta förvaringslösning placeras utemöblerna inuti ett skyddande möbelöverdrag som håller väder och vind ute.

Med en över- och underdel som sammanfogas med hjälp av en rejäl dragkedja står möblerna i säkert förvar i vårt möbelskydd som är 100% vattentät. Möbelskyddet har en ventilerad botten med ventilationskanaler i varje hörn för bra luftgenomströmning och minskad kondens, och är tillverkad av mycket bra kvalitet.