MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Se den fantastiska reklamfilmen skapad av Martin Lux (22)

Bag’ins nya reklamfilm rullas ut på sociala medier under dagen, och är skapad för att visa att man med Bag’in är väl skyddad mot höststormen.

Vi ville skapa en reklamfilm som illustrerade det typiska skandinaviska vädret med regn och höststormar, genom att filma i den norska naturen med berg och dalar, väder och vind. Idén var att folk skulle kunna känna igen sig i det skandinaviska klimatet och samtidigt påvisa hur bra Bag’in fungerar i detta tuffa väder. Och självklart, hur du med gott samvete kan slappna av när du vet att dina utemöbler är väl skyddade av Bag’in.

Det finns många reklambyråer och filmbolag som kunde ha hjälpt oss med detta, men vi valde att hitta någon som vågade tänka lite annorlunda och som kunde få relativt fria händer under produktionen. Och naturligtvis någon som hade en effektiv arbetsprocess då vi hade ont om tid till lanseringen. Vi blev tipsade om Martin Lux, som är egenföretagare och som är en lovande filmare i Norge. Han är endast 22 år och har en ljus framtid framför sig.

– Han fick en väldigt enkel brief, med bara några viktiga nyckelord om innehållet, sedan skapade han allt på egen hand utifrån det. Han skrev alla texter till filmen, skötte regi, produktion, skådespelare, ljud och ljus, musik, samt anlitade en passande berättarröst.

– Vi är väldigt nöjda! Martin har levererat över all förväntan och sätter både ord och bild på varför våra Nordic Bags passar Nordens kalla klimat perfekt, fortsatte den mycket nöjda marknadschefen Øivind Solgård-Jensen.

För bra väder

– På själva inspelningsdagen var vädret alldeles för bra, det var soligt och jag trodde att det var kört. Hur Martin lyckades få solen att förvandlas till en storm har jag ingen aning om, avslutar han.

Undrar du vad som gör bag’in så unik?

Många har troligtvis letat efter en bra lösning för att förvara sina utemöbler under hösten och vintern. Fram till att Bag’in kom ut på marknaden fanns det tyvärr ingen tillräckligt bra förvaringslösning för utemöbler. Här i Sverige är vi beroende av en lösning som tar hänsyn till alla olika vind- och väderförhållanden. Allt för ofta är det just slitage från de olika väderlekarna som reducerar livslängden på våra utemöbler.

Med Bag’in har nu en lösning tagits fram som inte bara tar hand om dina utemöbler, utan också är anpassad för klimatet i Norden. Produkten är 100% vattentät med en vattenpelare på 20 000 mm samt har god ventilation för att minska ansamling av fukt och kondens. Bag’in är även mycket slittålig och robust i sin design.