MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Hur man väljer rätt Bag’in

Våra Bag’ins finns i flera olika modeller och storlekar:

UTVÆR (Str XL) – 4 x 2 x 1 meter

LISTA (Str L) – 3 x 2 x 1 meter

FÆRDER (Str M) – 2 x 2 x 1 meter

ONA (Str S) – 2 x 1 x 1 meter

Vilken är rätt för dig?

Detta beror såklart på hur mycket utemöbler du ska packa, men också hur utrymmeseffektivt du staplar möblerna. Mät din största möbel för att hitta längd och bredd och utgå från det för vilken modell som passar dig bäst.

Om din utesoffa är över två meter lång bör du välja modell LISTA som mäter 3 x 2 x 1 meter. Om din längsta utemöbel är mindre än två meter lång kan du gå ner till FæRDER-modellen som mäter 2 x 2 x 1 meter. Alla modeller är en meter höga.

Till exempel:

Vi rekommenderar att du försöker föreställa dig hur möblerna kan staplas så utrymmeseffektivt som möjligt innan du väljer modell.

Topp och botten är förbundna med en solid dragkedjaSolid glidelås

Är du mellan två storlekar?

Bag’in är i första hand gjord för utemöbler, men du kommer garanterat att hitta fler utomhusartiklar att förvara i Bag’in. Du kan till exempel hitta plats för grillen, blomlådor och krukor, sportutrustning, trädgårdsredskap eller annat som tål att stå ute på vintern. Det kan därför vara bra att gå upp i storlek om du är osäker.

Samtidigt ska du inte välja en Bag’in som är för stor. Detta ökar risken för att det bildas gropar som regn och snö kan samlas i. Tänk på att bygga strukturen med en topp så att vatten kan rinna av, och använd de integrerade remmarna för att spänna topptyget.

Kom ihåg när du packar möblerna:

Se till att luftventilerna får luft – Det är viktigt att se till att luftventilerna i varje hörn får hänga fritt och att det finns tillräckligt med luftintag. Se till att ha tillräckligt med utemöbler i väskan så att luftgallren inte sjunker ner i marken.

Förvaring av kuddar – Vill du förvara kuddarna till utemöblerna i Bag’in är det viktigt att du kollar med leverantören först. Det blir samma temperatur i påsen som det är ute, så allt som förvaras måste klara den kalla vintern.

Se upp för skarpa kanter – Var försiktig med skarpa kanter så att de inte skadar tyget. Det kan vara en bra idé att lägga en strumpa över vassa bordsben.