MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Bag’in stod stadigt i full storm med orkanstyrka på den norska västkusten

Odd Vik från Laksevåg i Hordaland i Norge var skeptisk till om Bag’ins förvaringslösning för utemöbler skulle klara det ultimata vädertestet; full storm i Västnorge.

Vad är Bag’in?

Bag’in är en smart förvaringslösning för utemöbler och andra utrymmeskrävande utomhusartiklar som cyklar, gräsklippare, grillar, snöslungor, motorcyklar, leksaker, sportutrustning med mera.

Bag’in består av flera smarta komponenter, och är tillverkad av mycket slitstarkt och rejält tyg som är vattenavvisande och tål både snö och regn. Bag’in är förstärkt med kraftiga sömmar, har en rejäl dragkedja så att över- och underdelen enkelt kan sättas ihop samt har integrerade remmar för åtdragning av tyget och enkel förflyttning. Det finns även integrerade luftventiler i varje hörn så att din Bag’in får bra luftgenomströmning.

Stabil förvaringslösning

– Vi fyllde Bag’in med trädgårdsmöbler igår. Full storm med orkanvindar ikväll, takpannorna dansar på taket så det här blir ett riktigt test på vad Bag’in faktiskt tål. Spännande att se på altanen imorgon, skrev Odd Vik på Facebook.

När vi kontaktade honom morgonen därpå, några timmar efter att stormen härjat i Laksevåg hela kvällen och natten, var beskedet tydligt:

– Det ser väldigt bra ut, den har inte rört sig alls. Den fylldes på med luft i de värsta vindbyarna, och stod som en uppblåst ballong, men ventilationen fungerade väldigt bra, så det var inga problem. Var lite skeptisk till Bag’in, men det här var jättebra grejer, kan varmt rekommenderas. Nu vet vi att trädgårdsmöblerna är säkra i vinter, och vi kan resa bort utan att tänka på det. Vi hade inte plats för allt som vi ville förvara så vi funderar på att köpa en till så det blir mer plats i garaget, säger han.

– Tack för en bra produkt! avslutar Odd Vik.

Bag’in står kvar efter att stormen svepte in över Odd Viks terrass.
Foto: Odd Vik

Vad gör bag’in så unik?

Bag’in har en separat övre- och nedre del som sätts ihop med en rejäl dragkedja. På så sätt blåser inte överdelen bort vid hård vind och utemöblerna förvaras säkert i möbelskyddet. Den nedre delen ser också till att fukt inte kommer upp från marken och in till möblerna.

God ventilation

Bag’in har ventilationskanaler i varje hörn som säkerställer ett naturligt luftflöde. Detta gör att fukt inte ansamlas innanför tyget.

Ljudlös i vinden

Det mjuka materialet gör att Bag’in inte ger ifrån sig något nämnvärt ljud, som till exempel en presenning kan göra när vinden slår mot den.

Vattentät

Materialets yta är vattentätt med en vattenpelare på 25 000 mm. Det gör att Bag’in kan lämnas ute i höst- och vintervädret. Trots det rekommenderar vi att man bygger en förhöjd punkt ovanpå möblerna så att vatten och snö rinner av naturligt.

Unika egenskaper

Bag’in kan enkelt dras åt både ovanifrån och underifrån, för att göra den mindre och tajtare. I mycket hårt väder kan du säkra din Bag’in genom att använda remmarna som finns i varje hörn för att förankra möbelskyddet i marken eller altanen, vilket du kan göra med hjälp av våra patenterade säkringsankare.

Ger terrassen ett städat intryck

Bag’in är lätt att flytta så att den kan förvaras där du vill ha den. Och den bidrar med ett städat och snyggt intryck av din terrass.

3 års garanti

Bag’in har hela 3 års garanti. Det beror på att den är väldigt tålig och solid, och den har testats ordentligt i skandinaviska väderförhållanden. För att garantin ska gälla måste du rengöra Bag’in efter användning.