MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Bag’in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Vi på Bag’in är stolta över att skydda Sommerros utemöbler. På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd – redo för en lång vinter.

Den 1 september slog det mycket omtalade hotellet Sommerro House i Oslo, Norge, upp dörrarna för besökare och sedan dess har hotellets barer och restauranger kryllat av gäster. På hotellet finns Frogners första, och hittills enda, takterrassrestaurang som fått stor uppmärksamhet i media och blivit en stor attraktion för Oslobor och turister. Uteserveringen är nu skyddad mot Norges tuffa vinterklimat under snygga och funktionella Bag’in-överdrag.

Hotelldirektör Jarle Moen och Bag’in-grundaren Kåre Normann Sekkesæter.

Utrymmeseffektivt

Hösten är i full gång i Oslo och i samband med det tog vi en tur till Sommerro, Tak och Izakaya för att försäkra oss om att utemöblerna var väl omslutna, och att utrymmet i möbelskydden utnyttjades så effektivt som möjligt.

Bag’ins möbelskydd rymmer mycket när man är duktig på att placera föremålen på rätt sätt, något vi ville visa gänget på Sommerro som kommer att göra detta ofta. Takterrassens alla utemöbler passar obehindrat in i fyra av våra möbelskydd Lista – snacka om utrymmeseffektiv förvaring!

Estetik och funktionalitet

Sommerro har stort fokus på Art Deco-design, konst och estetik och har uppmärksammats världen över för sitt unika och väl utformade inredningskoncept. Både Vogue och Vogue Scandinavia har bland annat hänvisat till hotellet som en hyllning till norsk design, och lyft fram hur Sommerro kombinerar form och funktion.

Denna kombination är något vi på Bag’in verkligen uppskattar och känner igen oss i. Våra möbelöverdrag är tillverkade med både design och funktionalitet i åtanke och har en klassisk och minimalistisk look samt flera fantastiska funktioner.

På Sommerro bidrar design och inredning till att skapa den härliga och mysiga atmosfären som genomsyrar hela hotellet. Bag’ins enkla design gör det möjligt att välja toppkvalitet och funktionalitet, utan att störa omgivningens visuellt tilltalande uttryck, vilket gjorde våra möbelöverdrag perfekta för Frogners nya samlingspunkt.