MER ÄN 44 000 SÅLDA – FÖRVARINGSMAGI HEMMA OCH PÅ STUGAN

Bag’in är även det perfekta skyddet till cyklar, grillar och gräsklippare

Bag’in är en smart förvaringslösning som har fler användningsområden än bara förvaring av utemöbler. Om du inte har tillräckligt med förvaringsutrymme för till exempel dina cyklar, grillen, gräsklipparen, studsmattan eller andra utomhusprylar är Bag’in ett perfekt alternativ.

Utomhusförvaring av cyklar

OBS! Om dina cyklar lätt rostar bör de förvaras inomhus under vintern. Du bör heller aldrig förvara elcyklar, elsparkcyklar eller andra elektriska transportmedel utomhus i Bag’in.

Cyklar brukar ta mycket plats i garaget eller i förrådet och med Bag’in frigör du utrymme genom att kunna förvara cyklarna utomhus istället. ONA är Bag’in i storlek small, och är perfekt för förvaring av till exempel tre stora cyklar. Den fungerar alltså utmärkt som ett extra cykelförråd.

Du kan även förvara mopeden eller motorcykeln i ONA. Om det finns risk för att dina cyklar lätt rostar rekommenderar vi att du förvarar dem inomhus då klimatet inne i Bag’in blir detsamma som utanför.

Utomhusförvaring av grillen

Bag’in kan även ge god förvaring och skydd till din utomhusgrill. Även om många grillar levereras med tillhörande grillskydd räcker det oftast inte för att ge riktigt bra skydd under hösten och vintern. Anledningen till detta är att grillskydden sällan är skapta för det nordiska klimatet.

Bag’in levereras med en underdel som gör att grillen helt kan omslutas av din Bag’in. Detta säkerställer ett optimalt skydd för din grill, som förblir torr och ren till dess att sommarsäsongen börjar.

Utomhusförvaring av gräsklipparen

Du tillåts att vara kreativ gällande vad du vill förvara i din Bag’in. Så länge det inte handlar om föremål som lätt rostar kan du använda Bag’in för att förvara många olika saker – till exempel gräsklipparen, krukor, blomlådor, trädgårdsredskap och delarna till studsmattan.

På sommaren kan Bag’in användas för att förvara snöslungan, snöskyffeln eller andra verktyg. Du kan självklart även använda den övre delen av Bag’in som regnskydd på sommaren.