Så väljer du rätt storlek på Bag'in

Våra Bag’ins finns i flera olika modeller och storlekar:

Nordic Bags

UTVÆR (Stl XL) – 4 x 2 x 1 meter

LISTA (Stl L) – 3 x 2 x 1 meter

FÆRDER (Stl M) – 2 x 2 x 1 meter

ONA (Stl S) – 2 x 1 x 1 meter

Mediterranean Bags

PALMA (Stl L)  – 3 x 2 x 1 meter

RIO (Stl M) – 2 x 2 x 1 meter

CAPRI (Stl S) – 2 x 1 x 1 meter

Vilken passar till dig?

Detta beror naturligtvis på hur många utemöbler du ska packa in, men även på hur platseffektivt du staplar möblerna. Ta mått på din största möbel för att ta reda på längden och bredden, och använd dem som utgångspunkt för vilken modell som passar dig bäst. 

Till exempel:

Om din utesoffa är mer än två meter lång, bör du välja modellen LISTA som mäter 3 x 2 x 1 meter. Om din längsta utemöbel är under två meter lång, kan du gå ner till modellen FÆRDER som mäter 2 x 2 x 1 meter. Alla modeller är en meter på höjden.

Vi rekommenderar att du försöker se framför dig hur möblerna kan staplas på ett så platseffektivt sätt som möjligt innan du väljer modell.

ôverdel och botten fästs ihop med en

rejäl dragkedja

Väljer du mellan två storlekar?

Bag’in är först och främst gjord för utemöbler, men du hittar garanterat fler utesaker att förvara i Bag’in. Du kan exempelvis få plats till grillen, blomlådor och krukor, sportutrustning, trädgårdsredskap eller andra saker som tåler att stå ute om vintern. Det kan därför vara smart att gå upp i storlek om du är osäker. 

Samtidigt bör du inte välja en Bag’in som blir alltför stor då det ökar risken för att det uppstår gropar som regn och snö kan samlas i. Kom ihåg att bygga konstruktionen med en topp så att vatten kan rinna av, och använd de integrerade remmarna till att dra åt toppduken.

Det finns flera saker att tänka på när man packar in utemöbler i Bag’in:

Se till så att luftluckorna får luft – Det är viktigt att se till att luftluckorna i varje hörn får hänga fritt och att det kommer in tillräckligt med luft. Försäkra dig om att du har tillräckligt med utemöbler i bagen så att luftluckorna inte släpar i marken.

Förvaring av dynor – Om du vill förvara dynorna till utemöblerna i Bag’in är det viktigt att du kontrollerar det med leverantören först. Det kommer vara samma temperatur i bagen som det är ute, så allt som förvaras måste tåla den kalla vintern.

Se upp för vassa kanter – Var försiktig med vassa kanter, så de inte förstör tyget. Det kan vara smart att trä en strumpa över vassa bordsben.

smarta add-ons

I vår ADD-ONS-sektion har vi ett urval av smarta tillbehör som både säkrar utemöblerna i stark vind och hjälper dig att hålla Bag’in fri från smuts och hål:

STORM ANCHOR

REPAIR

se våra

produkter

we've got you covered