Välj Bag’in när du ska täcka över dina utemöbler för vintern

Välj Bag’in när du ska täcka över dina utemöbler för vintern

Bag'in är det perfekta skyddet för att täcka över utemöbler. Det går snabbt, det är enkelt och det skyddar dina utemöbler bättre än vad en presenning gör. 

 

Hitta din Bag'in

 

Varför välja Bag’in? 

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren förvaring av utemöbler
 • Det tar endast 3-4 minuter att packa in!
 • 100 % vattentäta

Bag'in vs. presenning

Först och främst ger Bag'in dina utemöbler det bästa skyddet på marknaden. Fördelen med Bag’in är att den kommer med en nedre del, som gör att det inte kommer in fukt underifrån, som enkelt fästs samman med en övre del som omsluter dina möbler som en stor påse. 

För det andra är det väldigt enkelt att packa in utemöblerna. För det tredje kommer din uteplats att se snyggare ut – möbler inpaketerade i en stilren Bag’in är lätta att flytta och du kan förvara dem var du vill. 

Sist men inte minst har våra Bag’ins ventiler i varje hörn som gör att det blir ett naturligt luftflöde genom förpackningen. På så sätt förhindras fukt från att ansamlas och du slipper fuktskador på dina möbler.

 

Bra för miljön - bra för dina utemöbler

När du tar steget och köper en Bag'in-produkt har du också säkrat det bästa skyddet för dina utemöbler. Du behöver inte byta ut avblåsta presenningar titt som tätt, och du behöver inte byta ut dina trädgårdsmöbler som inte klarade vintern. På så sätt sparar du på miljön!

Överdrag utemöbler vinter

Vi skickade möbelöverdraget till Odd i Laksevåg, Norge, och lät honom testa den i kraftig storm och vindar med orkanstyrka. Morgonen efter den stormiga natten fick vi bekräftat att Bag'in tål även det tuffaste väder, då utemöblerna med omslutande möbelskydd stod säkert placerade på exakt samma plats som dagen innan.  

Tips: Köp vårt säkringsankare om du bor i ett vindutsatt område.

Våra Bag’ins finns i två olika kategorier med olika egenskaper:

Möbelöverdrag för kallt klimat

Detta är vårt överdrag designat för att stå emot de nordiska vintrarna, och kommer i flera storlekar: 

 • UTVÆR, XL – 4 x 2 x 1 meter
 • LISTA, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • FÆRDER, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • ONA, Small – 2 x 1 x 1 meter

 

Våra möbelöverdrag passar perfekt för att ta hand om möblerna i snö, hagel och regn under vintern, och pollen och andra föroreningar som kommer med vinden om sommaren. 

Möbelöverdrag för varmt klimat

  • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter
    

Våra möbelöverdrag som är designade för varmare klimat skyddar främst mot stark sol, UV-strålar och sand, men har även en vattenpelare på 10 000 mm.  

 

Övriga produkter  

Utöver våra Bag’ins säljer vi användbara tilläggsprodukter. Spana in de mest populära produkterna i vår webbutik: 

 • Förvaringspåse
 • Flerfunktionsväska
 • Säkringsankare
 • Lagningskit
 • Rengöringskit 

Se ADD-ONS


Så förpackar du dina utemöbler inför vintern

En av de bästa sakerna med Bag'in är hur lätt det är att packa in dina utemöbler. Hela processen utgörs av tre enkla steg:

 

 • Lägg underdelen på terrassen
 • Stapla utemöblerna på underdelen
 • Lägg på överdelen över möblerna och fäst samman med underdelen med hjälp av dragkedjan 

Läs mer om hur du staplar dina möbler

Frågor om överdrag dina utemöbler?

Om du har några frågor angående våra produkter hittar du svar på de flesta av dem under Vanliga frågor och svar på vår kundtjänstsida. Om du vill prata med oss ​​kan du skicka ett mejl till support@bagin.se eller kontakta oss via chatten här på vår hemsida. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Vanliga frågor och svar

De flesta är förvånade över hur mycket som får plats i en Bag’in. Så länge du staplar objekten rätt har du gott om plats för både utebord och stolar, loungesetet, solstolar och andra trädgårdsmöbler. Och varför nöja sig där? Fyll de tomma utrymmena med delarna från studsmattan, rulla in cyklarna, gör plats för grillen och toppa det hela med en skottkärra.


Vi tror på den gedigna konstruktionen av våra Bag’ins och erbjuder därför 5 års garanti på våra produkter. Garantin gäller sömmar, dragkedjor, handtag, ventilationskanaler och det material som Bag’in är tillverkad av. Observera att garantin inte täcker det som förvaras inuti din Bag’in.


Om du tar hand om din Bag’in och rengör den regelbundet kan du förbättra materialets egenskaper och förlänga dess livslängd. Vi har därför tagit fram ett eget rengöringskit som både rengör och impregnerar möbelskyddet. 

REFRESH rengöringsmedel är ett rengöringsmedel i sprayflaska som effektivt tar bort smuts, grönska, pollen, fågelspillning och andra föroreningar. 

REFRESH impregnering ger möbelöverdraget extra skydd mot vatten och motverkar även jordpackning samt andra föroreningar från marken och luften. 

Dessa medel tas fram i samarbete med Nye Skiens Såpefabrikk AS i Norge. 2 st. svampar ingår i paketet.


Våra produkter

fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.