Hitta överdrag för utemöbler – dina möbler förtjänar ett ordentligt skydd

Hitta överdrag för utemöbler – dina möbler förtjänar ett ordentligt skydd

Glöm rep och presenningar – Bag’in är lösningen som skyddar dina trädgårdsmöbler från väder och vind, och som är speciellt framtagen för våra tuffa nordiska väderförhållanden. Läs mer och köp din Bag’in här. 

Hitta din Bag'in


Varför välja Bag’in?

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren förvaring av utemöbler
 • Det tar endast några minuter! 
 • 100 % vattentäta

Överdrag – utemöbler


Möbelöverdraget från Bag’in ger dina utemöbler skydd mot väder och vind hela hösten, vintern och våren. Framgångsreceptet för ett bra skydd är en helhetslösning, med både en över-och en underdel som enkelt fästs ihop med en rejäl dragkedja.

Möbelöverdragen från Bag’in är speciellt utvecklade för nordiska väderförhållanden. Vid skiftande årstider och varierande temperaturer är det viktigt att möblerna förvaras rätt för att undvika skador som uppstår av vatten, snö och fukt. Så håller sig dina trädgårdsmöbler lika fina år efter år.

Skydd mot väder och vind, även på sommaren

Det smarta möbelöverdraget kan även användas på sommaren. Om väderleksrapporterna varnar för mycket regn eller om du ska vara borta en helg kan överdraget enkelt läggas på för att hålla utemöblerna rena och torra. Om du ska vara borta en längre period är det rekommenderat att packa in utemöblerna i din Bag'in - det tar bara några minuter.

Våra produkter

Våra överdrag för trädgårdsmöbler täcker möbler i olika storlekar och former. Vi har delat in våra möbelöverdrag i två kategorier: Möbelöverdrag för kallt klimat och möbelöverdrag för varmt klimat. Dessutom har vi flera andra användbara produkter, som vårt patenterade säkringsankare som håller din Bag’in på plats eller vårt rengöringskit som förlänger livslängden på din Bag’in.

Läs vidare och hitta din Bag’in med tillbehör i vår webbutik:

Överdrag för kallt klimat

Vi har tagit fram överdrag i olika storlekar för trädgårdsmöbler som används på platser med kyligare klimat, tillverkade med det nordiska klimatet i åtanke. Dessa produkter har en vattenpelare på hela 20 000 mm, vilket gör dem 100% vattentäta. Dessutom ger de ett överlägset skydd mot höststormar och snöfall.

Skydda dina utemöbler om vintern:


 • UTVÆR, XL – 4 x 2 x 1 meter
 • LISTA, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • FÆRDER, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • ONA, Small – 2 x 1 x 1 meter

Överdrag för varmt klimat

För fritidshus eller permanentboende på södra halvklotet har vi tagit fram möbelöverdrag anpassade för varmt klimat. Dessa har en vattenpelare på 10 000 mm, och skyddar dina trädgårdsmöbler från solens starka UV-strålar, sand och insekter. Om möbelöverdraget utsätts för mycket vind rekommenderar vi vårt säkringsankare som håller överdraget på plats.

Ta vara på dina utemöbler som är placerade i solen:


 • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

Hitta din Bag'in


Tips: Placera ett mindre föremål på toppen av dina staplade möbler för att vatten och snö enkelt ska kunna rinna av.

Säkringsankare


Om din uteplats utsätts för mycket eller stark vind rekommenderar vi att du köper vårt patenterade ankare för extra säkring av dina trädgårdsmöbler. Med denna patenterade design säkerställer du att överdelen av din Bag’in inte lossnar av vinden - utan att du behöver borra eller göra hål i terrassen.


Ankaret har även flera andra smarta användningsområden. Du kan till exempel använda den för att sätta fast förtältet eller för att hänga upp blomkrukor på takstolarna!


Köp säkringsankare

Jakten på det perfekta överdraget för utemöbler – så uppkom idén till Bag’in


Påsken 2016 skulle den blivande grundaren Kåre Normann Sekkesæter åka till stugan på Hvaler, efter att vintersäsongen äntligen var över. Till hans stora frustration hade presenningen som skyddade utemöblerna blåst bort under vintern och bara repstumparna låg kvar på marken.

Det var startskottet till jakten på ett bra överdrag till utemöblerna, men det visade sig snart att något sådant inte fanns på marknaden. Kåre bestämde sig därför för att skapa det perfekta möbelöverdraget på egen hand och tillsammans med sin svärmor tog han fram den första prototypen av Bag’in.Resultatet blev en stor succé, men det var inte bara Kåres utemöbler som saknade bra och heltäckande skydd. Kåre tog med sig prototypen och knackade på 100 dörrar i grannskapet för att fråga om han kunde packa in deras utemöbler i sin Bag’in. 


Resultatet av undersökningen gav värdefulla insikter och påvisade att det fanns ett tomrum för liknande produkter på marknaden – det här var en produkt som människor behövde, och de var villiga att betala pengar för den.

Beställ överdrag för utemöbler idag


Saknar du också ett rejält överdrag till dina trädgårdsmöbler? We’ve got you covered. Med Bag'ins lösning får du ett bra och heltäckande skydd av både trädgårdsmöbler och andra föremål som du vill förvara utomhus - du kan packa både cykeln, grillen, vagnen och studsmattan i din Bag'in.


Vi erbjuder 5 års garanti och en leveranstid på 1-3 dagar för de produkter som finns i vårt lager. Se uppdaterad lagerstatus i webbutiken, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna att ta hand om dina trädgårdsmöbler!


Hitta din Bag'in

 

Vanliga frågor och svar

Hur mycket utemöbler har du? Det är svårt att ge ett korrekt svar på denna fråga, men som en tumregel kan du utgå från det största föremålet du ska packa in - till exempel utebordet eller utesoffan - och välja storlek utifrån det. Om du har många möbler som ska staplas på längden bör du gå upp en eller ett par storlekar och välja Large eller Extra Large.


Vi erbjuder 5 års garanti på våra produkter. Garantin gäller sömmar, dragkedjor, handtag, ventilationskanaler och det material som Bag’in är tillverkad av. Observera att garantin inte täcker de föremål som förvaras inuti din Bag’in.


Ingen fara - lite kondens är helt normalt. När Bag’in förvaras utomhus blir det samma klimat och luftfuktighet inne i påsen som utanför.

Med de nordiska temperaturförändringarna kommer det alltid att bildas en del fukt inuti din Bag’in. Därför är Bag’in utrustad med en ventilerad botten som leder bort vattnet, samt ventilationskanaler i varje hörn som säkerställer bra luftflöde. Det är viktigt att ventilationskanalerna får stå fritt så att de kan göra sitt jobb och motverka fuktbildning.


Våra produkter

fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.