Norska influencern och interiördesigner Halvor Bakke tvivlar inte:

«Jag rekommenderar Bag'in!»

Den norska tv-personligheten och interiördesignern Halvor Bakke tvekar inte om vad han väljer när utemöblerna ska packas in för vintern.

Premiumkvalitet

Bag’in är möbelöverdraget som håller dina utemöbler trygga och torra under den långa vintern vi har i Sverige. Alla överdrag i Nordic Bags-segmentet är vattentäta upp till 25 000 mm, bra ventilerade och tillverkas i 100 % premiumkvalitet. 

  • remmar til säkring

  • rejäl dragkedja

  • slitstarkt tyg

  • flera strammare

Som visades på TV3

Bag’in rekommenderas av Halvor Bakke

Tv-värden och influencern Halvor Bakke, känd från bland annat Eventyrlig Oppussing på norska TV3, rekommenderar vår förvaringsväska för utemöbler. Halvor demonstrerade Bag'in på TV hösten 2018, och återigen på norska Eventyrlig uppussing hösten 2019.

Vi vet att Halvor Bakke väljer sina rekommendationer noggrant och det är en stor kvalitetsstämpel för oss att Halvor vill rekommendera vår smarta förvaringslösning för trädgårdsmöbler till andra kvalitetsmedvetna kunder.

Halvor Bakke:

«Den smartaste produkten du sett på länge, länge»

Vem är Halvor Bakke?

Många känner nog mest igen Halvor från TV-rutan, från norska program som exempelvis Eventyrlig Oppussing. Utöver uppdrag i TV är han en av Norges mest eftertraktade interiördesigners, och har till och med designat egna möbler. Utöver att samarbeta med Bag’in, frontar han kända norska märkesvaror som Bohus, Magnor, Specsavers, Norsk Dun och Mester Grønn.

Därutöver ger han inspiration till de skandinaviska hemmen, med färgkort, tapeter, sängkläder och kök. 

Kvalitetsstämplad

Att en så erkänd interiördesigner föredrar Bag’in är naturligtvis något vi tar med oss. Halvor väljer sina rekommendationer med omsorg, och vi visste att vi hade en bra produkt då han blev kär i den.

Unik lösning

Dina trädgårdsmöbler kommer stå fint och tryggt och i tillägg till det ser överdraget fint ut på terrassen. Du behöver inte lägga massa tid på att flytta in möbler, eller oroa dig för att presenningen blåser bort.