kvalitet, funktioner och design

vad gör Bag'in så unik?

Bag’in är en världsnyhet och lösningen är unik. Det finns ingen liknande lösning på marknaden idag. Våra Nordic Bags är anpassade till nordiska förhållanden och våra Mediterranean Bags är anpassade för varmare regioner. Lösningen är enkel att använda och i mycket bra kvalitet.

mycket bra

kvalitet

Vi har testat Bag'in i stark storm och vi vet därför vad vår produkt tål och har gett den hela 5 års garanti! Med Bag'ins goda och hållbara kvalitet är det inte bara en lösning som håller länge, utan också tar hand om dina utemöbler, ser bra ut och håller din altan snygg under hela hösten och vintern.

  • remmar för att säkra

  • rejäl dragkedja

  • hållbara material

  • flera strammare

KOMPLETT FÖRVARINGSLÖSNING

utomhus

Bag’in består av flera smarta komponenter, som tillsammans utgör den kompletta lösningen för förvaring av utemöbler. Materialvalet är noga utvalt och lösningen är sammansatt med unika egenskaper. Väskan är gjord av mycket slitstarkt och rejält tyg, den har kraftiga sömmar så att den är väl förstärkt, har en rejäl dragkedja så att den går att koppla ihop och har integrerade remmar för att fästa och dra åt. I varje hörn finns även integrerade luftventiler för att det ska få bra luftflöde.

Materialet och beläggningen som används i lösningen är 100 % vattentät med en vattenpelare på hela 20 000 mm. Det gör att Bag’in tryggt kan stå ute i höst- och vintervädret. Den kan även användas som väderskydd på sommaren.

I högt väder kan du säkra Bag’in genom att använda fästremmarna i varje hörn och säkra den med våra säkerhetsankare STORM ANCHOR.

mycket bra

luftflöde

naturligt

ventilerad

Det finns totalt fyra ventiler, en i varje hörn, vilket säkrar naturligt luftflöde. Det gör att fukt inte fastnar i påsen. Samtidigt är hela botten ventilerad vilket gör att fukt också släpps ut samtidigt som luft släpps in och hjälper till att förhindra fuktbildning.

tysta

material

Materialet som används är mjukt och rörligt, även vid minusgrader. Kombinationen med den stängda konstruktionen och det mjuka tyget gör den väldigt tyst i vinden, till skillnad från en presenning eller ett väderskydd.

ventilerad

botten

övre- och underdel

Väskan har en egen över- och underdel som kopplas ihop med en rejäl dragkedja. På så sätt blir det en sluten konstruktion och utemöblerna förvaras i en väska. På grund av att den övre delen och den nedre delen är sammankopplade hindras överdelen från att blåsa av vid hård vind, som en presenning eller ett väderskydd ofta gör.

håller altanen fresh

VÄSEN KAN FÖRVARAS DÄR DU VILL DEN PÅ TERRASSEN. OCH BÄST AV ALLT, DEN HÅLLER ORDNING PÅ DIN ALTAN UNDER HÖST- OCH VINTERSÄSONGEN