Halvor Bakke berättar:

“Därför rekommenderar jag Bag’in”

Visat på Eventyrlig Oppussing på norska TV3

BAG’IN REKOMMENDERAS AV HALVOR BAKKE

Tv-värden och inredaren Halvor Bakke, känd från bland annat programmet Eventyrlig Oppussing på norska TV3, rekommenderar våra överdrag för utemöbler. Under hösten 2018 demonstrerade Halvor i TV hur Bag'in fungerar, och återigen under Eventyrlig Oppussing under hösten 2019.

Vi vet att Halvor Bakke med omsorg väljer att ge sina rekommendationer, och det är en stor kvalitetsstämpel för oss att Halvor vill rekommendera vår smarta förvaringslösning för trädgårdsmöbler till andra kvalitetsmedvetna kunder.

PREMIUMKVALITET

Bag'in är möbelöverdraget som håller dina utemöbler trygga och torra under den långa vintern vi har i Norden. Alla överdrag i segmentet Nordic Bags är vattentäta upp till 25 000 mm, välventilerade och tillverkade i 100 % premiumkvalitet.

  • Öglor till säkringsankare

  • Rejäl dragkedja

  • Slitstarkt tyg

  • Flera dragskor

KVALITETSSTÄMPEL

Att en så erkänd inredare föredrar Bag'in är såklart något vi tar med oss. Halvor väljer sina rekommendationer noggrant, och vi fick bekräftat att vi hade en bra produkt när även han blev kär i den.

Halvor Bakke:

“Bag’in är en helt genialisk uppfinning”

HALVOR BAKKE VÄLJER BAG’IN

Halvor Bakke är välkänd från norska tv-rutan. Dessutom är han en av Norges mest eftertraktade inredningsarkitekter, och har designat sin egen möbelkollektion. Halvor Bakke samarbetar med Bag'in, Bohus, Magnor, Specsavers, Norsk Dun och Mester Grønn, bland andra. Han är känd för att förespråka kvalitet, och vi är otroligt stolta över att Halvor Bakke väljer Bag'in.

WE'VE GOT YOU COVERED