Använd toppduken som

sommaröverdrag

Om sommaren behöver du inte skydda trädgårdsmöbler mot kyla och snö, men du kan likväl få bra användning av Bag’in. Om det regnar, är mycket pollen eller om du vill skydda dynorna över natten, fungerar toppduken utmärkt som ett sommaröverdrag. 

Tips! Lägg överdelen lätt tillgänglig så att du snabbt kan dra det över utemöblerna när regnet kommer. Det är även smart att lägga på överdraget på natten så att det inte blir fuktigt. Då slipper du krånglet med att ta in dynorna om kvällen också.

mångsidig förvaringsbag

Vår smarta förvaringsbag för utemöbler är i huvudsak tilltänkt att ha en viktig roll på hösten och vintern för förvaring av dina utemöbler, men man kan även använda överdelen som ett perfekt sommaröverdrag för att skydda dynor och utemöbler från regn, fukt, pollen, damm, vind och fågelspillning.

Toppduken fungerar utmärkt som skydd genom att man lägger den över hela möbelgrupper, soffor eller bord. Du måste komma ihåg att dra åt överdelen ordentligt. Om damm, pollen och fågelspillning får tid att sätta sig ordentligt på dina utemöbler eller dynor kan det bli svårt att få bort.

  • remmar till säkring

  • rejäl dragkedja

  • slitstarkt tyg

  • flera strammare

extra säkring med

STORM ANCHOR

Toppduken kan säkras och stramas åt med STORM ANCHOR. Den fäster du väldigt enkelt i terrassen utan att du behöver borra eller göra hål. Det enda kravet är att du har minst 5 millimeter mellan terrasstrallen. STORM ANCHOR är designad i en böjd form så att du inte får ont om du skulle råka trampa på den.

Patenterad lösning

STORM ANCHOR

STORM ANCHOR används inte bara till att säkra utemöblerna, men kan även användas till att säkra markisen, solparasollet, solseglet och grillen. Du kan även fästa kopplet till hunden i STORM ANCHOR, eller fästa den på väggen eller i taket och hänga blommor och plantor i den.

Skyddar dina utemöbler

Lägg överdelen lätt tillgänglig så att du snabbt kan dra det över utemöblerna när regnet kommer.