Möbelöverdrag till utemöbler

Möbelöverdrag till utemöbler

Det är dags att ge dina trädgårdsmöbler och balkongmöbler den behandling de förtjänar. Med möbelskydd från Bag’in är det extremt enkelt att packa ihop utemöblerna, samtidigt som det ger ett fullständigt skydd mot väder och vind.

Hitta din Bag'in

 

Varför välja Bag’in?

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilsäker inpackning av utemöbler
 • Det tar kun några minuter
 • 100 % vattentät

Möbelöverdrag utemöbler – Skyddar mot väder och vind

 

Möbelöverdragen från Bag’in är de bästa på marknaden. De är vattentäta upp till 20 000 mm, har god ventilation och är tillverkade i 100 % premiumkvalitet. Vi har testat dem i kraftig storm där de presterade väldigt bra tillsammans med våra säkringsankare.

Förutom att överdragen skyddar bra om vintrarna är de lika funktionella att använda på sommaren.

Pollen, damm och solljus är exempel på saker som kan påverka dina möbler över tid. I vår webshop finner du flera produkter som är tillverkade för varmare klimat - och som skyddar möblerna under de säsonger de används.

Förvaring och överdrag – utemöbler 

Du behöver aldrig mer knyta ett rep över en presenning som sedan samlar vatten och snö eller som blåser bort i vinden. Vårt heltäckande överdrag till utemöbler stänger du enkelt igen med ett rejält blixtlås, och de finns i flera olika storlekar som passar alla typer av möbler.

Hitta din Bag'in

Så använder du det

Möbelöverdraget från Bag’in kommer i två delar. Ett så kallat underskydd och ett överskydd.
Det undre skyddet lägger du på marken, som du placerar möblerna på. Pricken över i:et är när du sedan elegant lägger på det övre skyddet över de staplade möblerna och fäster de båda skydden med varandra men hjälp av blixtlåset.

Enklare än så blir det inte, och du behöver aldrig mer gruva dig inför att packa ihop utemöblerna i stugan eller på terrassen.

Överdrag utemöbler i olika storlekar

I sortimentet med Nordiska produkter erbjuder vi möbelöverdrag i fyra olika kategorier:

 • UTVÆR (stl XL) – 4 x 2 x 1 meter
 • LISTA (stl L) – 3 x 2 x 1 meter
 • FÆRDER (stl M) – 2 x 2 x 1 meter
 • ONA (stl S) – 2 x 1 x 1 meter

Osäker på vilken storlek du ska välja? Våran storleksguide hittar du här

Vi har dig och dina utemöblers behov täckta oavsett hur många utemöbler du ska packa ihop. Köp även ett STORM ANCHOR om terrassen eller uteplatsen när dina möbler står riskerar att utsättas för stark vind. På så sätt ser du till att du finner bord och stolar precis där du lämnade dem, i lika fint skicka som när du använde dem senast. Dissa finner du i vår webshop på hemsidan i vår webshop på hemsidan.

Möbelöverdrag till utemöbler i varmare klimat

 

Det är inte bara snö och is som kan ha ödeläggande effekt på dina utemöbler. Vi har även möbelskydd för dig som har dina utemöbler på sydligare breddgrader, där solen ligger på stora delar av året:

 • PALMA (stl L) – 3 x 2 x 1 meter
 • RIO (stl M) – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI (stl S) – 2 x 1 x 1 meter

Övriga produkter

Bagin har även ett urval av praktiska tillbehör:

 • Förvaringspåse
 • Flerfunktionsväska
 • Säkringsankare 4pk
 • Lagningskit
 • Rengöringskit

Du får med andra ord allt du behöver för att livslängden på dina utemöbler ska förlängas, och kvaliteten håller sig intakt år efter år.

Om Bag'in

 

Entreprenören av Bag’in, Kåre Normann Sekkesæter, skulle öppna stugan efter en lång vinter 2016. Väl där möttes han av en avblåst presenning och repstumpar som log åt honom, och han tänkte att det måste finnas en bättre lösning.

Det gjorde det inte. Då åkte Kåre hem och bestämde sig för att köpa in material, och hans svärmor fick i uppdrag att sy den första prototypen till förbättrad förvaring av utemöbler. När överdraget var färdigsydd tog Kåre med sig det allra första Bag’in-överdraget och besökte 100 av hans närmaste grannar och frågade om han kunde få testa att packa in deras utemöbler.

Då responsen från grannarna var överväldigande positiv kände sig Kåre säker på att han hade en produkt med väldigt mycket potential.

Läs resten av historien om starten på Bag'in-äventyret

Funderar du på något angående lagring av dina balkong- eller trädgårdsmöbler?

Om du har frågor angående våra produkter finner du de flesta svaren under vanliga frågor och svar på Kundservice-sidan. Önskar du fortsatt att komma i kontakt med oss kan du skicka ett mejl till support@bagin.se eller kontakta oss via chatten här på hemsidan.

We’ve got you covered.

Hitta din Bag'in

VÅRA PRODUKTER

flera TIPS OCH TRICKS

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.