Möbelöverdrag till dina utemöbler

Möbelöverdrag till dina utemöbler

Med Bag’ins smarta design och rejäla material har det aldrig varit enklare att skydda dina utemöbler. Gör som tusental andra kvalitetsmedvetna människor och beställ möbelöverdrag från Bag'in idag!

Hitta din Bag'in


Varför välja Bag'in?
 • Produkter av hög kvalitet med 5 års garanti
 • Stilren förvaring av utemöbler
 • Det tar bara några minuter!
 • 100 % vattentäta

Skydda dina utemöbler med ett möbelöverdragMöbelöverdragen från Bag’in är tillverkade i material av hög kvalitet, och har en robust och användarvänlig design. Detta ger dina utemöbler bästa möjliga skydd, på enklast möjliga sätt.

Du slipper förvara utemöblerna i ett förråd, eller kämpa med att täcka möblerna med en besvärlig presenning - Bag’in har produkter som passar perfekt på terrassen, och som tål att stå ute i alla väderförhållanden.

Överdrag som tål alla väderförhållandenMed ett överdrag från Bag’in är vädret inte längre ett problem. Vi har utvecklat effektiva och robusta lösningar i flera kategorier, för storm, regn och gassande sol.

Tål stark vind

Vi har testat våra möbelöverdrag i de tuffaste väderförhållandena. Nordic Bags för det Nordiska klimat är 100 % vattentäta med en vattenpelare på hela 20 000 mm, vilket skyddar dina utemöbler mot höstregnet. Tillsammans med våra patenterade säkringsankare tål möbelskyddet att stå emot stark vind.

Om du tidigare har använt en presenning som skydd har du säkert beklagat dig över att det inte alltid sitter på plats när vinden tar vid. Det har vi också, och därför är Bag’ins produkter tillverkade i material som är mjuka och följsamma.

Tillsammans med en design som omsluter dina möbler får du ett effektivt skydd, som inte ger ifrån sig onödiga ljud, även under de dagar då det blåser som mest.

Effektivt skydd mot sol och sand

Om du har en lägenhet i Spanien eller annat land med varmare klimat vet du att det inte bara är regn och frost som sliter på utemöblerna. Våra produkter för varma klimat är tillverkade för att ge bra ett skydd mot stekande sol, samtidigt som de håller sand och insekter borta från möblerna.

Mediterranean Bags möbelöverdrag är tillverkat i UV-behandlat material, för att utemöblerna inte ska flagna eller spricka av solens kraftiga ultravioletta strålar (UV-strålar). Skyddet är även tillverkat för att hålla sand, damm och småkryp borta från utemöblerna.

Det är självklart också vattentätt, med en vattenpelare på hela 10 000 mm, och tål därmed även en rejäl regnskur.

Multifunktionella möbelöverdrag: Perfekt som sommarskydd

Under sommarsäsongen kan det vara bra att ha möjligheten att skydda utemöblerna även om du lever i ett mildare klimat, speciellt trädgårdsmöbler som inte står under tak. Bag’ins övre del av möbelskyddet är perfekt som sommarskydd, och kan enkelt placeras som ett täcke över dina utemöbler.

Tack vare skyddet slipper du plocka in dynor, kuddar och filtar vid ett plötsligt regnoväder, eller få smuts och pollen på utemöblerna under pollensäsongen.

Använder du även säkringsankaret ger du utemöblerna ett extra bra skydd. Säkringsankaret fäster du enkelt mellan plankorna i terrassgolvet, så att den övre delen av skyddet är väl förankrat när vinden viner.

Bag’in – we’ve got you covered.

Hitta din Bag'in

Möbelöverdrag i flera storlekarMånga funderar på vilken storlek de ska välja på sitt möbelskydd. Det beror främst på vilken typ av möbler du har, och vilka andra föremål än utemöbler du planerar att förvara i din Bag’in.

Du bör undvika att välja ett överdrag som är för stort. Orsaken till detta är att duken kan sjunka ihop och skapa utrymmen för vatten och snö att lägga sig. Detta kan ge skada på skyddet, och vatten som blir liggande kan tillslut tränga igenom duken.

Tips: bygg en upphöjnad på toppen när du staplar utomhusmöblerna, så att det inte samlas vatten och snö.

Men då ska man inte välja en klädsel som är för liten heller. De flesta som förvarar sina utemöbler i Bag'in upptäcker snabbt att det finns många andra utomhusprylar som också går att packa; delar till studsmattan, sportutrustning, blomkrukor, cyklar eller grillen... Det är oftast inga problem att fylla på din Bag'in.

Ta utgångspunkt från det största du ska packa (till exempel utebordet), och välj din Bag'in för din stuga, hem eller fritidshus idag:

Nordic bags:

 • Utvær (stl XL) – 4 x 2 x 1 meter
 • Lista (stl L) – 3 x 2 x 1 meter
 • Færder (stl M) – 2 x 2 x 1 meter
 • Ona (stl S) – 2 x 1 x 1 meter

Mediterranean bags:

 • PALMA (stl L) – 3 x 2 x 1 meter
 • RIO (stl M) – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI (stl S) - 2 x 1 x 1 meter

Fortsatt osäker?

Om du har frågor eller behöver hjälp för att välja din Bag’in kan du alltid kontakta vår trevliga kundservice. Använd vår mejladress support@bagin.se eller ring oss på vår norska kundtjänst +47 64 80 80 03, så hjälper vi dig. Se även vanliga frågor och svar.

We’ve got you covered.

Hitta din Bag'in

VÅRA PRODUKTER

flera TIPS OCH TRICKS

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.