Glöm presenning – utemöbler förtjänar Bag’in

Glöm presenning – utemöbler förtjänar Bag’in

Är du trött på att presenningen samlar vatten och snö, eller blåser av i stark vind? Det var vi också, och konstruerade därför ett överdrag till utemöbler som tål svenska väderförhållanden. 


Hitta din Bag'in

 

Bag’in ger dig:

  • Snabb och enkel täckning av dina utemöbler.
  • Möbelöverdrag som skyddar mot väder och vind. 
  • Säkringsankare till de utemöbler som förvaras på en plats där det blåser mycket.

Varför är Bag’in så mycket bättre än en presenning?

För det första gör Bag’in det mycket smidigare för dig att paketera utemöblerna när senhösten kommer. 

För det andra levereras Bag’in med en underdel, som motverkar att det kommer in fukt nerifrån, samtidigt som det förhindrar att skyddet blåser av. 

För det tredje gör det att din terrass ser prydligare ut - möbler paketerade med Bag’in gör det enkelt att förflytta, och du kan förvara möblemanget där du önskar. Sist men inte minst har våra möbelskydd ventiler i varje hörn som gör att det blir en naturlig genomströmning av luft. På så vis kommer inte fukt att stängas in bland möblerna.  

Väder och vind behöver inte längre förstöra dina utemöbler

Bag’in startades efter att grundaren Kåre mötte en bortblåst presenning och smutsiga utemöbler när han kom till stugan våren 2016. Efter att ha letat efter en produkt som beskyddar utemöbler bättre, utan lycka, kom idén om Bag’in till. 

Läs även: Välj Bag'in när du ska täcka över dina utemöbler för vintern

Den största fördelen med Bag’in-produkterna är att de har ett övre skydd som fästs i en underdel. Underdelen läggs under möblerna och fästs i överskyddet med en rejäl dragkedja. På så vis står möblerna paketerade tryggt inuti möbelskyddet, samtidigt som underdelen säkerställer att det inte kommer in fukt i förpackningen som skulle kunna skada möblerna. 

Tips: Lägg till en liten höjd på utemöblerna, så att snö och vatten enkelt rinner av. 

Våra produkter

Nordic Bags: Möbelskydd anpassad till det nordiska klimatet

Vi kan erbjuda möbelöverdrag i flera olika storlekar. Alla överdrag är vattentäta, de är designade för att stå emot kraftiga vindar, de har luckor för ventilation och de är superenkla att använda. 

UTVÆR (stl XL)

För dig som har flera trädgårdsmöbler, till exempel en större loungegrupp, möbler till en matplats, extra stolar, bord och solstolar, är UTVÆR det perfekta överdraget. Detta är den största av våra möbelöverdrag och mäter 4 meter på längden, 2 meter på bredden och 1 meter på höjden.

LISTA (stl L)

Har du både en loungegrupp och en stor matgrupp kan LISTA vara det överdrag som passar dina behov bäst. Detta skydd mäter 3 meter på längden, 2 meter på bredden och 1 meter på höjden. Den här storleken är vår bästsäljare och är den som de flesta av våra kunder skaffar. 

FÆRDER (stl M)

Om du har en måttlig mängd utemöbler som en sittgrupp, några solstolar och några extra stolar kan FÆRDER vara bäst lämpad för dig. Denna storlek mäter 2 meter på längden, 2 meter på bredden och 1 meter på höjden.

ONA (stl S)

För dig som har färre utemöbler eller en mindre uppsättning av möbler, till exempel en liten sittgrupp, några stolar/solstolar och ett bord, är vår minsta modell ONA perfekt för dig. Denna storlek mäter 2 meter på längden, 1 meter på bredden och 1 meter på höjden.

Hitta din Bag'in

Mediterranean Bags: Möbelskydd anpassat för varmare väder

Ävve om du bori ett område med varmare klimat kan det vara fördelaktigt att ha ett skydd till dina trädgårdsmöbler. Dessa överdrag är tillverkade av material med extremt bra UV-skydd, så att möblerna inte bleknar och tappar färg på grund av solen. Färgen på överdragen håller sig bra även under lång tid i solen och överdragen är 100% vattentäta. De skyddar också möblerna från sand, damm och små insekter.

PALMA (stl L)

Överdraget PALMA är 3 meter långt, 2 meter brett och 1 meter högt, lika stort som LISTA. Här har du gott om plats för vilka terrassmöbler du än vill förvara.

RIO (stl M)

För dig som har lite färre möbler eller en mindre möbeluppsättning att skydda kan RIO vara det perfekta alternativet. Detta överdrag mäter 2 x 2 meter i längd x bredd och 1 meter på höjden.

CAPRI (stl S)

CAPRI är en Bag’in för sydligare breddgrader i storlek small. Den är 2 meter lång, 1 meter bred och 1 meter hög, så du får plats med hela ditt loungeset. Om du staplar på ett genomtänkt sätt är det otroligt hur mycket du får plats med i CAPRI. 

Hitta din Bag'in

Visste du att…

Våra överdrag kan användas till mer än att täcka möbler? Du kan till exempel placera cyklar, utomhusleksaker och grillen i möbelövedraget – det är helt enkelt en komplett förvaringslösning för objekt som kan förvaras utomhus.

Få fler tips här

Bagin har även ett utbud av praktiska tillbehör:

  • Förvaringspåse
  • Flerfunktionsväska
  • Säkringsankare 
  • Lagningskit
  • Rengöringskit

Funderar du på något gällande inpackningen av dina utemöbler? 

Om du har frågor angående våra produkter finner du svar på det mesta under vanliga frågor och svar på Kundservice-sidan. Önskar du fortsatt att komma i kontakt med oss kan du skicka ett mejl till kunde@bagin.no alternativt kontakta oss via chatten här på hemsidan. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev. 

We’ve got you covered.

Hitta din Bag'in

Vanliga frågor och svar

​​Ja. Bag’in är designad och tillverkad för att användas om vintrarna till förvaring av dina utemöbler, som ett smidigare och bättre alternativ till presenning och rep.


Våra produkter är vattentäta med en vattenpelare på 20 000 mm. Om vattnet samlas under en längre tid på möbelskyddet kan det tillslut tränga igenom. Det är av den anledningen vi rekommenderar att lägga på en höjd på toppen av möblemanget så att vattnet kan rinna av och inte samla sig som stora pölar.

Med de temperaturskiftningar vi har i detta land kommer det att bildas en del fukt, i form av kondens. Vi har därför tagit fram en ventilerad underdel och luftkanaler i varje hörn för att möbelöverdraget ska få en god genomströmning av luft. Sol och vind kommer även hjälpa till att minska mängden kondens. 


Det är möjligt att lagra flera olika saker i Bag’in, så länge det tål att stå ute om vintern. Huvudsakligen är det till för utemöbler. 


Våra produkter

fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.