Bag’ins vattentäta möbelöverdrag

Bag’ins vattentäta möbelöverdrag

Med ett överdrag till trädgårdsmöblerna från Bag’in kan du vinka hejdå till bortblåsta presenningar och vinterskadade utemöbler. Säkra din Bag’in idag. 

Vattentätt

Hitta din Bag'in


Vattentätt möbelskydd som står emot regn och snö

Bag'ins möbelöverdrag är de bästa på marknaden. De är vattentäta med en vattenpelare upp till 20 000 mm, välventilerade och tillverkade i 100 % premiumkvalitet. Förutom att bistå med ett tryggt skydd mot väder och vind under vintern är våra produkter smidiga att ha som skydd även under sommarens regniga dagar.

Möbelöverdrag vattentät

Pollen, regn och solljus är utemöblernas tre största fiender under sommarmånaderna. I vår webbutik hittar du ett urval av produkter som är lämpade för varmare klimat. Den övre delen av din tvådelade Bag’in är det perfekta skyddet om sommaren – och skyddar dina utemöbler även under de säsonger då de används som mest.

Testade i tuffa väderförhållanden

Våra modeller har testats i tuffa väderförhållanden och tillsammans med våra säkringsankare kommer inte ens stormen att kunna rubba på din Bag'in. En av våra kunder i Laksevåg kunde berätta att Bag'in stod stadigt även med orkanstyrka i vindarna!

Flera överdrag – produkter och storlekar

Oavsett hur många eller hur stora utemöbler du planerar att försvara i din Bag’in har vi det överdrag dina trädgårdsmöbler behöver och förtjänar. Våra möbelskydd finns i två olika kategorier som är anpassade efter olika klimat. Köp här:

Bag’ins för det nordiska klimatet:

  • UTVÆR, XL – 4 x 2 x 1 meter
  • LISTA, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • FÆRDER, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • ONA, Small – 2 x 1 x 1 meter

Bag’ins för medelhavsklimat:

  • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

 

Hitta din Bag'in


Så packar du in dina utemöbler

De vattentäta möbelöverdragen från Bag’in kommer i två delar. En undre del och en övre del. Placera den nedre delen på marken innan du staplar utemöblerna ovanpå. Lägg sedan överdelen över de staplade möblerna, och fäst samman de två delarna med hjälp av dragkedjan. 

Enklare blir det inte, och du behöver aldrig mer oroa dig för hur dina utemöbler kommer se ut efter en lång höst och vinter. Med Bag'in packas allt ihop på bara några minuter.

 

Har du några frågor?

Om du har frågor gällande våra produkter hittar du svar på de flesta frågor under Vanliga frågor och svar på vår kundtjänstsida. Om du trots allt vill prata med oss ​​kan du skicka ett mejl till support@bagin.se eller kontakta oss via chatten här på vår hemsida. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

 

Hitta din Bag'in

Vanliga frågor och svar

Det är en av de vanligaste frågorna vi får, och tyvärr finns det lika många svar som det finns trädgårdsmöbler.

I sortimentet med möbelöverdrag anpassade för det nordiska klimatet kan du välja mellan fyra storlekar: Small, Medium, Large och Extra Large. Vi rekommenderar att du börjar med den största möbeln du har - till exempel utebordet eller utesoffan - och väljer storlek utifrån längden på möbeln. Om fler möbler ska placeras på längden eller staplas på höjden kan du behöva öka i storlek.


Kuddar och dynor bör inte förvaras i påsen under vintern om de inte tål kondens och fukt. När Bag’in förvaras utomhus blir det samma klimat och luftfuktighet inne i fodralet som utanför. Därför bör kuddar, dynor och andra produkter som är känsliga mot fukt förvaras inomhus under höst- och vintersäsongen. 

Tänk på att Bag'in även kan användas som överdrag på sommaren, och då går det utmärkt att förvara kuddar, dynor och filtar i den.


Möbelöverdraget är tillverkat av vattentäta material. Våra Bag’ins för kyligare klimat har en vattenpelare på hela 20 000 mm medan produkterna för varmare klimat har en vattenpelare på 10 000 mm. 

Om vatten ligger kvar i pölar ovanpå möbelskyddet under en längre tid kan det så småningom tränga igenom materialet. Det är därför en bra idé att placera en liten "topp" ovanpå möblerna så att vatten och snö rinner av naturligt utan att lägga sig i gropar i tyget. 

För extra skydd mot vatten och smuts kan du använda vår REFRESH impregneringsspray!


Våra produkter

fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.