• FRI FRAKT OCH ENDAST 1-3 DAGARS LEVERANS
Ta hand om dina utemöbler!

Tips och tricks

Ta hand om dina utemöbler!

Om dina utemöbler inte får det skydd som behövs under hela hösten och vintern kommer de så småningom att förstöras av väder och vind.

Skydda dina utemöbler under höst- och vintersäsongen

Även om många utemöbler borde tåla att stå utanför är de fortfarande slitna och förstörs så småningom av väder och vind. Väljer du att lämna dina utemöbler oskyddade året om kommer de att slitas och bli fula och oanvändbara.

Denna utemöbler har stått oskyddad utomhus under hela året. Så småningom blir utemöblerna porösa och det blir hål och slitna kanter.

Med bra skydd tar du hand om dina utemöbler

Tyvärr är det många som lämnar sina utemöbler ute året runt utan någon form av skydd. Många använder en presenning för att skydda sina utemöbler. Det är väl och bra, men utmaningen med en presenning är att den väldigt ofta rör sig eller blåser av, och den låter mycket i vinden.

Med rätt skydd tar du hand om utemöblerna, och du kan förvara dem utomhus med gott samvete. Med vår smarta förvaringslösning lämnas utemöblerna i en skyddsväska som håller vädret ute.

Med separata övre och nedre delar som ansluts med en solid dragkedja, stannar möblerna säkert i vår skyddsväska. Väskan har en ventilerad botten för att förhindra kondens, ventilationskanaler för bra luftflöde och är av mycket bra kvalitet.

våra produkter

Fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

7 smarta sätt att använda STORM ANCHOR

7 smarta sätt att använda STORM ANCHOR

Vårt STORM ANCHOR är perfekt för att hålla vindexponerade utemöbler i säkert förvar hela hösten och vintern, men de har många smarta användningsomr...
Praktisk överdrag till hörnsoffan utomhus

Praktisk överdrag till hörnsoffan utomhus

Även om du inte kan styra över väder och vind, kan du se till att skydda din hörnsoffa mot alla typer av väder. Med ett praktiskt möbelöverdrag för...
Korrekt åtdragning av Bag'in

Korrekt åtdragning av Bag'in

Dra åt Bag'in korrekt för att ge dina utemöbler extra skydd mot hård vind. Så här gör du.