BYT UT PRESENNING OCH REP MOT EN BAG’IN

Tips och tricks

BYT UT PRESENNING OCH REP MOT EN BAG’IN

Varje höst läggs otaliga timmar och resurser på att packa, flytta och förvara utemöbler och ofta är förvaringen inte tillräckligt bra för att bevara utemöblerna i gott skick över vintern. Många använder presenning och rep över sina utemöbler, men det ofullständiga skyddet leder ändå till att möblerna blir slitna av väder och vind.

DÄRFÖR BÖR DU INTE ANVÄNDA PRESENNING OCH REP

Många utemöbler som säljs är så kallade “underhållsfria”, men du kommer ändå att upptäcka att möblerna slits och att kvaliteten påverkas över tid. I Norden har vi ett klimat med mycket skiftande väder och om utemöblerna lämnas oskyddade utomhus på vintern kommer detta att sätta sina spår.

Det är både bra för miljön och din plånbok att ta hand om de möbler du redan har. Presenningar och rep är inte tillräckligt bra för att skydda utemöblerna under den långa vintersäsongen och ger dessvärre ofta efter för hårda vindar och höstväder.

 

SMART FÖRVARING AV DINA UTEMÖBLER

Många har letat efter en bra lösning för att förvara sina utemöbler under hösten och vintern. Hittills har det tyvärr inte funnits någon tillräckligt bra lösning på marknaden. Vi som bor i Norden är beroende av en lösning som tar hänsyn till skiftande vind- och väderförhållanden. Allt för ofta är det just detta slitage som förkortar livslängden på våra utemöbler.

Läs även: Skippa presenning - utemöblerna förtjänar Bag’in

Med Bag'in har nu en lösning tagits fram som inte bara tar vara på dina utemöbler, utan också är anpassad för klimatet i Norden. Produkten är 100% vattentät med en vattenpelare på 20 000 mm, samt välventilerad för att minska fukt och kondens. Bag'ins produkter är även tillverkade av mycket slittåliga material.

HITTA DIN BAG'IN

våra produkter

Fler tips och tricks

Läs mer om bag'in

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Ska du till sydligare breddgrader i vinter? Kom ihåg att ta med Mediterranean Bag

Utemöbler som står på terrasser och balkonger i länder med varma temperaturer året runt möter inte samma utmaningar som möblerna här hemma, men de ...
Bruksanvisning

Bruksanvisning

Denna bruksanvisning är tänkt som en hjälpande hand för dig som precis köpt din första Bag'in.
Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

Bag'in intar Oslos nyaste takterrassrestaurang på Sommerro

På Oslos nyaste takterrassrestaurang står bord och stolar välplacerade under rejäla och vattentäta möbelskydd.